HOME I  English I   Ukrainian
ПОДАТИ ЗАЯВУ НА
ВІЗУ ДО БЕЛЬГІЇ
B
УКРАЇНІ
ВСЕ ПРО ВІЗИ
Візовий Центр приймає заяви для отримання короткострокових віз та дозволу на роботу/Au-Pair. Паспорт має бути дійсний не менше трьох місяців після запланованого повернення з Бельгії і мати не менше двох порожніх сторінок. На момент подання заяви паспорт має бути дійсним не більш ніж 10 років від дати видачі. Рекомендовано отримати новий паспорт до подання Вашої заяви, якщо зазначені умови не виконуються. Також рекомендовано подавати окремий проїзний документ для дитини , яка подорожує з батьками.

Посольство рекомендує подавати всі наявні закордонні паспорти

Будь ласка,  зауважте: громадяни інших країн, які мають дозвіл на проживання в Україні має бути дійсним не менше трьох місяців після запланованого повернення з Бельгії.

У випадку,  якщо документи не відповідають вищенаведеним правилам, розгляд візових заяв буде проводитися на розсуд Посольства.

Категорія візи, обраної заявником повинна відповідати цілі поїздки в Бельгію. Рішення щодо обраної категорії візи має бути прийняте самим заявником - співробітники Візового Центру не зможуть Вам допомогти при прийнятті рішення.

Після обробки Вашої заяви, Посольство Бельгії повертає оброблені паспорти до Візового Центру у Києві. Під час подачі документів на отримання візи заявники мають прийняти рішення про те, як вони хотіли б отримати свої паспорти та / або документи: замовити послугу кур’єрської доставки або особисто, або через представника, слідуючи наступній процедурі


ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВИ

Крок 1
Підготуйте Вашу візову заяву та додаткові документи.
Скористайтесь сторінкою «Все про візи» та знайдіть всю інформацію стосовно категорії візи, яка Вам потрібна – тут Ви зможете знайти суму консульського збору, перелік необхідних документів, анкети на отримання візи, тощо.

Крок 2
Подайте візову заяву до Візового Центру:
З’явіться до Візового центру в день подачі документів та подайте візову анкету та необхідні додаткові документи. Подача візової заяви здійснюється без попереднього запису.

Крок 3
Оплатіть суму:
Працівник надасть Вам чек з необхідною сумою, яку необхідно сплатити у касу в гривнях. Оплата буде включати суму всіх платежів у Візовому Центрі.